Witte anjer perk uit respect voor veteranen

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 57

Witte Anjer uit respect voor veteranenDit jaar zijn in veel gemeenten in het kader van 75 jaar vrijheid perkjes met witte anjers aangelegd. Dit om het respect voor de veteranen en hun inzet voor vrede en vrijheid tot uitdrukking te brengen. Oud-wethouder Maarten van Eekelen, zelf veteraan, stelde voor dit in Bergen op Zoom ook te doen.

Het Veteranen Ontmoeting Centrum Bergen op Zoom heeft het initiatief genomen dit zelf te doen en uit eigen middelen te bekostigen. Ook het verdere onderhoud nemen de veteranen op zich. Tijdens hun eerste bijeenkomst na de corona-lock-down op zaterdag 11 juli zullen zij het perkje, gelegen bij de ingang van het stadskantoor aan de Jacob Obrechtlaan aan de gemeente, vertegenwoordigd door de burgemeester of de locoburgemeester, overdragen. Deze overdracht, die vanwege de heersende corona-richtlijnen een beperkt karakter heeft, vindt om 14.00 uur plaats.

Activiteiten VOC afgelast

  • Categorie: Nieuws
  • Hits: 481

Activiteiten VOC canceledIn verband met de de recente richtlijnen COVID-19 gaan alle activiteiten van het Veteranen Ontmoetingscentrum Bergen op Zoom in de maanden maart, april en mei niet door.

Dit is tevens van toepassing op de parade koningsdag 26 april en de dodenherdenking op 4 mei 2020.

Met vriendelijke groet

Secretaris Veteranen Ontmoetings Centrum Bergen op Zoom

Door het gebruik van cookies kunnen we je beter van dienst zijn. Accepteer de cookies om optimaal van onze diensten gebruik te maken.
Meer informatie Ok Weiger