Veel aandacht voor aankomende activiteiten SVOC

Veel aandacht voor de presentatie van SVOC in Het ZwijnshoofdMaandag 26 maart presenteerde het bestuur van Stichting Veteranen Ontmoetings Centrum zichzelf in Het Zwijnshoofd aan de regionale pers. In de presentatie was er niet alleen aandacht voor het SVOC zelf, maar ook voor de aankomende activiteiten.

Jubileumconcert
Om het tien jarige jubileum van het SVOC te vieren, vindt er op 7 april een bijzonder concert plaats in De Maagd. Deze avond treedt de fanfare Bereden Wapens op met het Tour of Duty Concert in De Maagd. Het optreden belooft een knallend concert met een strakke band, twee vocalisten en bijbehorende videobeelden. Bezoekers worden voor aanvang van het optreden ontvangen met een erehaag en krijgen een witte anjer opgespeld, hét symbool van de veteranen.

Landmachtdagen
Het is niet de enige bijzondere activiteit die er dit jaar plaats vindt in samenwerking met het SVOC. Zo vinden er later dit jaar regionale landmachtdagen in Bergen op Zoom plaats, waarbij 10.000 tot 15.000 bezoekers verwacht worden. Meer info hierover volgt.

Kaarten voor ‘Tour of Duty’ zijn verkrijgbaar via: https://www.demaagd.nl/programma/tour-of-duty-in-concert-svoc/07-04-2018-20-00.

Deze berichten verschenen in de media naar aanleiding van de bijeenkomst:
In de Buurt Bergen op Zoom
BNDeStem
Internetbode / De Bode
Artikel 2 In de Buurt Bergen op Zoom
Artikel 2 in BN/DeStem

Laat een reactie achter