Veteranenmiddag 13 juli in thema van Slag om de Schelde

Veteranenmiddag 13 juli in kader van Slag om de ScheldeOp zaterdag 13 juli 2019 komen de veteranen om 14.00u weer bijeen in het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18 Bergen op Zoom. Op deze maandelijkse bijeenkomst halen zij onder het genot van en drankje herinneringen op, wisselen ervaringen uit of praten elkaar gewoon weer gezellig bij. Daarbij zijn partners en verdere familieleden altijd welkom.

Dit keer is er een voordracht door Irene van Kemenade in het kader van de slag om de Schelde. Tevens zal Frans de Vos Voorzitter van de Stichting Bevrijding Brabantse Wal de festiviteiten die in oktober 2019 plaatsvinden toelichten.

Omdat er voor dit onderwerp een bredere belangstelling is, zijn ook de veteranen van de Brabantse Wal en die van het Korps Commandotroepen uitgenodigd. Ook andere belangstellenden zijn welkom. Om de ruimte goed in te richten is een berichtje met hoe velen u komt op info@veteranenboz.nl voor 1 juli 2019 wel gewenst. Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden; consumpties zijn voor eigen rekening. Een kleine financiële bijdrage in het spaarvarken is altijd welkom.

Laat een reactie achter